altid ufærdig

JEG HAR SKREVET EN BOG

…Så nu kan jeg endelig komme i gang med at skrive den næste.

“altid ufærdig” er en digtsamling. Den er intim. Den er grænseoverskridende. Den indeholder nogle af mine tungeste følelser og mest private tanker fra de sidste par år. Den handler om at være til i tyverne. Om selvmordstanker, kærlighed, sex og sorg. Om mig, og om nogle af mine nærmeste og fjerneste.

Det var angstprovokerende ad helvede til at trykke på “udgiv”. De færreste vidste, at det var det, jeg endelig gjorde. De fleste vidste, at jeg havde snakket om at gøre det.

Det blev gjort. På vældig kunstnerisk panisk vis – en cigaret i en hånd, et glas portvin i en anden, klokken temmelig sent. Overvåget af min bedste ven. Det var helt som det skulle være.

 

Jeg har haft svært ved at skrive det her indlæg. Jeg har forsøgt i tre dage nu. De, digtene, er ude af hoved og sind for at give plads til noget andet, og samtidig fylder de alting. Jeg bryder mig ikke om tanken om bogreceptionen. Jeg glæder mig helt vildt.

Jeg glæder mig over, at NOGET er ude. Det er hvad det er, og jeg undskylder ikke, har ikke behov for at forsvare. Det er mig. Og det er fucking skudt afsted.

Og nu har jeg plads til at skrive det nye, der ligger og venter på at komme ud. Nu har jeg plads i hjernen til at lade det gro, og det er den vildeste, hårdeste følelse i hele verden. Jeg hører The Beatles imens.

Digtene er ude i en lille, sort bog. Man er forfatter, hvis man skriver.

Jeg er hamrende stolt.

 

På onsdag d. 27. juni holder jeg reception for bogen. Det foregår på Nørrebro i København. Se mere, og tilmeld dig gerne, her. 

Hvis ikke du lige er i København over sommeren, men stadig gerne vil have et eksemplar, du ved, se hvad all the fuzz is about, så kan den købes her. 

 

Written by