FINE, VIDUNDERLIGE FLYGTIGHED.

Jeg ville ønske at jeg kunne stoppe tiden

Men det smukke ved denne tid min tid lige nu er at den går løber falder står frygteligt forbløffende hurtigt

Det ene øjeblik overtager det andet liv i glimt som en velklippet trailer til den film der er mit liv.

Jeg vil ikke stoppe tiden.

For den er magisk og jeg er lige her og i næste øjeblik et helt andet sted og oplevelserne samtalerne nærværet er forskelligt og stimulerende og intimt så vidunderligt intimt

Og jeg rummer den. Jeg rummer hele lortet.

Mennesker nye gamle tætte smukke intense og rolige. Med ensomhed og selvrefleksion og dårlige beslutninger og velovervejede valg.

Det er svært at være til.

Det er vanskeligt at findes for det gør ondt og man skal finde ud af at findes så meget sorg så meget smerte

Det ville være nemt at vælge smerten fra. Det har jeg gjort før. Nemt at løbe, nemt at undgå de situationer relationer intentioner der kan få det til at gøre ondt

Men hvad er så pointen?

Det skal gøre ondt før det gør godt siger de med de ved jeg ikke helt hvem. Men hvem bestemmer vægtfordelingen? Hvor ondt til hvor godt? Hvor meget smerte skal lykkefølelser koste? Hvornår er nok nok?

Det værste ved at være i sin krop det værste ved at have lært at være til stede findes mærke

Det værste er at jeg ikke kan lukke af igen. Jeg er nødt til at forholde mig, selvom jeg egentlig hellere bare sommetider ville lukke øjnene stramt i og stikke fingre i ørerne. Lade være.

Jeg vil ikke ignorere lade være

Jeg vil ikke stoppe tiden for jeg overvældes men jeg er umættelig jeg fyldes kun op mættes kun

midlertidigt.

Fine vidunderlige underlige flygtighed du er min. Du er mit liv det er kaos det er sådan det ser ud jeg er her lige nu og jeg læner mig tilbage i muligheder, chancer, samtaler og nærvær jeg ikke turde håbe på.

Jeg er skrøbelig jeg kan gå i stykker men jeg frygter det ikke for når vi samler skårene kan vi gøre det på nye måder se nye ting.

Der hvor jeg er lige nu er der magisk. Ikke godt ikke skidt det er forsåvidt ligegyldigt.

Magisk.

Jeg skriver, fordi jeg ikke kan lade være. Jeg drømmer om at have ressourcer til at kunne frigive endnu mere tid til skriverier og kærlighed til ord. Derfor;

Hvis du kan lide det, jeg gør, så tøv endelig ikke med at dele det med dem du kender – eller bare råbe det ud i verden – det betyder mere, end du aner.

Hvis du har lyst til at støtte mig på helt kontant vis, kan bidrag sendes via mobilepay (og modtages med ekstrem kærlighed – store som små!) på nummer 232 600 44.

Møs.

Written by