NOGET

Noget med fedtet hår.

Noget med rødvin og en chokoladekage kun til mig og en ynkelig Michael Møller på anlægget.

Noget med at sove fordi det er svært at gøre andet.

Noget med kæderygning og nikotintyggegummi.

Noget med det idealiserede billede af den lidende forfatter og hvordan det bare overhovedet ikke føles så finpudset og fint og idealiseret i virkeligheden, men faktisk er ret lidende.

Hvis man så mig udefra ville det sikkert være ret typisk. Idyllisk, måske endda. Hvis jeg sad i et billede eller en iscenesættelse, der ikke var min egen, ville jeg passe ret godt ind men billederne får ikke tankerne med så filmen knækker og sidder fast i det andre kan se og kun det.

Noget med etikere og æstetikere.

Noget med at man kun skal skrive fordi man ikke kan se andre udveje og at det efterhånden er der jeg er og måske har jeg altid været der.

Noget med at Olga Ravn fortalte mig at man aldrig ved om det er godt nok og så skal man forøvrigt lade dén tanke ligge, tak.

Noget med at jeg puster ordene ud her og starter her ufiltreret fordi så er det en start og så er der gjort noget.

Noget med at jeg en dag gerne vil have mand og børn og hus og have og og og og og og kommer det nogensinde og selvfølgelig gør det det måske jeg troede jo også engang at jeg ville være jomfru for evigt.

Noget med at åbne og bløde og så er det heller ikke værre.

Written by